Painovirhe etsii uusia nuoria toimittajia

21.10.2014

Painovirheen seuraava kokous järjestetään tiistaina 21.10. klo 16 Veturitalleilla. Uudet toimittajat ovat tervetulleita paikalle. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita.

Painovirheessä julkaistaan painavien mielipiteiden lisäksi esimerkiksi festari- ja keikkaraportteja, peli-, elokuva- ja levyarvosteluja, vinkkejä ja testejä. Toimittamisesta ei saa palkkaa, mutta nuoret saavat arvostelukappaleita ja pressilippuja tapahtumiin. Järjestettävät koulutukset ja matkat ovat nuorille myös maksuttomia. Painovirhe löytyy osoitteesta www.painovirhe.fi

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämä verkkojulkaisu on toiminut vuodesta 2000. Neljäntoista vuoden aikana toiminnassa on ollut yli 100 toimittajaa ja juttuja on julkaistu noin 1000 kappaletta. Nuoret päättävät itse julkaistavat artikkelit ja päätoimittaja on myös yksi nuorista. Kuukausittainen käyntimäärä Painovirheen sivuilla on noin 30 000. Painovirheen päätoimittajana on aloittanut tänä syksynä Julie Heikkilä. Painovirhe oli kaksi vuotta sitten ehdolla oikeusministeriön Demokratiapalkinnon saajaksi.

Lisätietoja:

Esa Linna
nuorisonohjaaja, mediakasvatus
Jyväskylän kaupunki, nuorisopalvelut
p. 014 266 4244, 040 556 8726 (tekstiviestit)
esa.linna(at)jkl.fi

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.