Oulun kaupungin nuorisoavustukset haettavissa

30.12.2014

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden myöntämien nuorisoavustusten haku vuodelle 2015 on alkanut. Avustuksia myönnetään paikallisten nuorisoyhdistysten toiminnan sekä nuorten itsensä järjestämän nuorisotoiminnan tukemiseen. 

Vuosiavustus myönnetään nuorisoyhdistysten yleisen toiminnan tukemiseen, koulutus- ja kurssitoimintaan, leiritoimintaan, kansainväliseen toimintaan ja työntekijöiden palkkaamiseen. Vuosiavustuksen hakuaika päättyy 2. helmikuuta.

Projektiavustus on puolestaan haettavissa läpi vuoden. Sitä myönnetään tiettynä ajankohtana toimeenpantavan tapahtuman toteuttamiseen, uusien työmuotojen kokeiluun ja muihin nuorten itsensä toteuttamiin ja järjestämiin toimintoihin, jotka tukevat nuorten omaa osallistumista ja vaikuttamista. Projektiavustusta myönnetään nuorisotoimintaan pääsääntöisesti sellaisille nuorisoyhdistyksille ja nuorten ryhmille, jotka eivät saa vuosiavustusta.

Nuorten NERO-toimintaraha on myös haettavissa läpi vuoden. Se on tarkoitettu Oulun nuorten projektien, tapahtumien ja erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen. Tavoitteena on käynnistää nuorten uutta toimintaa, joka muuten voisi jäädä syntymättä.

Lisätietoa ja hakulomakkeet: www.ouka.fi/oulu/nuoret/nuorisojarjestot

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.