Osallistu voimauttavan valokuvan omakuvatyöpajaan

28.08.2013

Tulenuori.fi -projekti järjestää 18 - 29 -vuotiaille tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville työpajan, jossa tutustutaan voimauttavan valokuvan menetelmään ja omakuvien rakentamiseen. Työpajassa Tulenuoria innostaa ja opastaa menetelmän kehittäjä ja Maailman ihanin tyttö -projektin tekijä, Miina Savolainen. Viikonlopun aikana etsitään lempeää katsetta itseä kohtaan sekä tehdään näkyväksi niitä omia puolia, joiden vahvistaminen on itselle merkityksellistä ja joille haluaa antaa omassa elämässä enemmän tilaa.

Paikka: Kalajoki Resort, Kalajoen hiekkasärkät
Aika 1.-3.11.2013

Mitä erilaisia puolia minussa on? Mitä kaikkea muuta olen kuin sairauteni? Millaisten puolten toteutuminen on minulle tärkeää?  Mitä piiloon jääneitä puoliani haluan löytää uudelleen?  Millainen minä olen – mikä on minun ydintäni? Miten haluan katsoa itseäni tai näyttää itseni toisille?

Viikonloppuna ollaan koko pitkä lauantaipäivä ulkona Kalajoen upeissa maisemissa ja inspiroidutaan merellisestä ympäristöstä, toisen ihmisen persoonallisesta kauneudesta sekä itselle merkityksellisten asioiden näkyväksi tekemisestä. Ympäristöstä etsitään omia sielunmaisemia ja opitaan kuvaamaan vastavuoroisesti ja kuuntelevasti omaa paria. 

Työpajassa kuvataan uusia omakuvia parin kanssa. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla harjaantunut valokuvauksessa.  Saat oman parin itsellesi työpajassa sekä ohjausta kuvaamiseen. Työpajaan voi myös ottaa mukaan kuvausrekvisiittaa tai erityisiä vaatteita, joilla haluat ilmentää jotain tärkeää itsessäsi. 

Työpajassa sinulla tulisi olla mukana oma digikamera ja tietokone. Kysy lainausmahdollisuuksista ilmoittautumisen yhteydessä!

HINTA:
65€ / hlö, sis. majoituksen pe-su 2 hh, ruokailut, kylpylän käytön ja opetuksen
Matkakulut kurssipaikalle korvataan yli 25€ menevältä osalta. 
Hae tukea kustannuksiin omalta reumayhdistykseltäsi.
Ilmainen kuljetus Kokkolan rautatieasemalta hotellille varattavissa perjantai-iltana ja takaisin asemalle sunnuntaina työpajan päättymisen jälkeen.

Ilmoittautuminen

 

 

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.