Osallistu Tärkeä askel -lyhytelokuvakilpailuun!

01.11.2016

Naisten Linja järjestää nuorille aikuisille (18-25 -vuotiaille) suunnatun lyhytelokuvakilpailun nimeltä Tärkeä askel. Kilpailun aihe on naisiin ja lapsiin kohdituva väkivalta ja erityisesti siitä selviytyminen ja voimaantuminen. Kilpailuun toivotaan paljon positiivisia, väkivallasta selviämisestä kertovia lyhyitä videoita. 

Tärkeä askel (Step Up!) on euroopanlaajuinen kampanja väkivallasta selviytymisen puolesta. Suomen kilpailun voittaja selviää joulukuun 10. päivä ja voittajatyö jatkaa matkaa European Youth Video Award -loppukilpailuun, joka ratkeaa alkukeväällä 2017. Muiden palkintojen lisäksi tarjolla on mainetta, kunniaa ja näkyvyyttä koko Euroopassa sekä mahdollisesti myös muualla maailmalla.

Kilpailutyö voi olla mikä tahansa videoformaattiin sopiva teos, kuten dokumentti, monologi, animaatio, tai vaikka musiikkivideo! Tärkeintä kilpailussa ei ole tekninen toteutus, vaan sanoma. Kilpailuaikaa on 25.11. asti ja Suomessa pääpalkinto on huikea 1000€.

Kilpailun tuomaristossa on ihmisoikeusjärjestöjen edustajia sekä taide- ja media-alan ammattilaisia, kuten ensimmäinen julkkistuomari journalisti ja kuvataiteilija Tiina-Rakel Liekki. Loputkin tuomarit paljastetaan lähiaikoina! Kannattaa seurata Naisten Linjan some-kanavia Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa.

Tärkeä askel -kampanjaa, -kilpailua ja muuta aiheeseen liittyvää voi seurata esimerkiksi hastageilla #TärkeäAskel ja #StepUpWAVE . Naisten Linjan nettisivuilla www.naistenlinja.fi on osallistumisohjeet ja lisätietoa kampanjasta.

Lisätietoa:

Katriina Raine
Suunnittelija
Naisten Linja
p. +358 (0)50 5696 112

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.