Osallistu Nyytin verkkotoiminnan kehittämiseen!

12.05.2015

Haemme opiskelijoita mukaan kehittämään ja uudistamaan verkkotoimintaamme. Järjestämme tiistaina 26.5.2015 (klo 17–18.30) Opiskelijaraati-tilaisuuden, jossa keskustellaan verkkotoimintaamme liittyvistä kehittämisideoista, tarpeista ja toiveista. Tilaisuus järjestetään Nyytin tiloissa Helsingissä (Pasilanraitio 5).

Opiskelijaraadin tarkoituksena on arvioida tämän hetkistä Nyyti.fi-sivustoa sekä ideoida mm. sitä, miten vuorovaikutteisuutta, vertaisuutta ja opiskelijanäkökulmaa voidaan vahvistaa Nyytin verkkotoiminnassa. Tarkoituksena myös on, että raatilaiset tutustuvat etukäteen (n. 1–2 h) tämän hetkiseen Nyyti.fi-sivustoon ja orientoituvat näin keskustelutilaisuutta varten.

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 17.5. mennessä. Muista olla nopea, sillä Opiskelijaraatiin otetaan mukaan vain kuusi ensiksi ilmoittautunutta.

Opiskelijaraatiin osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeistukset ennakkovalmistautumisesta maanantaina 18.5. Palkkiona osallistujille lahjoitetaan 30 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti.

Opiskelijaraatiin voi ilmoittautu täällä.

Lisätiedot:
https://www.nyyti.fi/nyyti-ry/ajankohtaista/tule-mukaan-kehittamaan-nyytin-verkkotoimintaa/

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.