Osallistu nuorten työnhaun verkkoryhmiin

25.08.2015

Oletko alle 30-vuotias ammattiin valmistunut tai valmistumassa ja vailla työpaikkaa? Haluatko sparrata työnhakutaitojasi tulevaisuutta varten? Tämä on mahdollista joBitti-verkkoryhmässä. 

joBitti-ryhmät toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen ja internet-yhteyden, kellonajan ja paikan päätät itse. Tarjolla on kaksi kestoltaan ja sisällöltään erilaista ryhmää.

Neljä viikkoa kestävässä työnhaun verkkoryhmässä tavoitteena on käydä läpi koko työnhaku, ja siihen liittyvät vaiheet, kirjoittaa oma CV ja saada vinkkejä työnhakuun. Jokaisella viikolla on oma työnhakuun liittyvä teemansa. Seuraava työnhaun verkkoryhmä järjestetään 21.9.–16.10.2015.

Kahden viikon mittaisessa CV-workshopin tavoitteena on avartaa tietämystä siitä, millaisia eri työnhakuasiakirjoja voit käyttää apuna työnhaussa. Seuraava CV-workshop on 31.8.11.9.2015.

Molemmissa ryhmissä saat palautetta työhakemuksesta ja ansioluettelostasi ryhmää vetävältä tutorilta. Tutustu tarkemmin joBitin nettisivuilla ja ilmoittaudu: http://www.jobitti.fi/

Osallistumiseen ei tarvitse olla työtön työnhakija. joBitti sopii kaikille niille, jotka etsivät työtä ja haluavat parantaa omia työnhakutaitojaan.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.