Osallistu Nuoret ja seksuaalinen häirintä -tutkimukseen!

27.05.2021

Tutkimushankkeessa Nuoret ja seksuaalinen häirintä kartoitetaan nuorten näkemyksiä seksuaalisesta häirinnästä. Hankkeessa tuotetaan tietoa siitä, mitä seksuaalinen häirintä nuorille merkitsee ja millä tavalla se näkyy nuorten elämässä.

Hankkeessa ollaan myös kiinnostuneita nuorten välisistä eroista ja seksuaalisesta häirinnästä, ja siitä, millaiselta aiheesta käyty keskustelu esimerkiksi julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa näyttää eri nuorten näkökulmista. Hankkeessa etsitään yhdessä nuorten kanssa keinoja, joilla voisi vaikuttaa seksuaaliseen häirintään ja siitä käytyyn keskusteluun.

Tutkimukseen voivat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet nuoret. Osallistua voi joko nettihaastattelulla, kirjoittamalla tai tulemalla mukaan työpajaan. Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: satu.venalainen@helsinki.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä p. 0504488621. 

Jos mieluiten kirjoitat aiheesta, osallistu tällä lomakkeella. Lomake sisältää kysymyksiä, joita voit hyödyntää vastatessasi, tai voit kertoa lomakkeella ajatuksistasi tai kokemuksistasi omin sanoin. Lomake on tietoturvallinen ja se täytetään täysin nimettömänä. 

Lue lisää tutkimuksesta

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.