Osallistu kansainväliseen PowerTalk-lautapelikilpailuun!

04.09.2018

Kilpailu on suunnattu 13-18-vuotiaille nuorille. Kilpailun järjestää Suomen YK-liitto yhdessä YK:n huumeiden ja rikollisuuden torjunnasta vastaavan toimiston UNODC:n kanssa. Kilpailun pohjana toimii YK-liiton ja Barefoot Guide Connectionin tuottama lautapeli PowerTalk. Kilpailuun osallistutaan ryhmissä: noin 8-16 nuorta/ryhmä. Esimerkiksi koulussa yhden luokan voi jakaa useammaksi ryhmäksi.

Pelin aihepiirin tulee liittyä kestävän kehityksen edistämiseen sekä UNODC:n työhön eli kansainväliseen huumeiden, rikollisuuden, korruption, ihmiskaupan, pakolaisten salakuljetuksen, laittoman asekaupan tai muun järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaan.

Peli vaatii aikuisen ohjaajan. YK-liiton ohjaaja fasilitoi 1. pelikerran. Opettajan tai ryhmän ohjaajan tulee osallistua oman ryhmänsä pelin suunnitteluun ja kehittämiseen yhteistyössä YK-liiton kanssa. Jos siis kiinnostuit kilpailusta, voit ehdottaa esimerkiksi koulullesi/luokanvalvojallesi/opettajallesi/ohjaajallesi, että osallistuisitte kilpailuun vaikkapa yhdessä ryhmäläistesi kanssa!

Ryhmät voivat hakea pientä taloudellista tukea.

Paras peli käännetään englanniksi ja se pääsee kansainväliseen levitykseen! UNODC päättää voittajat.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät YK-liiton nettisivuilta.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.