Osallistu Bongaa puulaji -kilpailuun!

07.05.2015

Mene metsäretkelle, kipaise koulun pihaan tai lähipuistoosi ja ota itsestäsi selfie lempipuusi kanssa! Puulajin tulee olla tunnistettavissa eli ota siitä esimerkiksi lehti kuvaan näkyviin. Kerro kuvatekstissä mikä puulaji on kyseessä. Pistä luovuutesi liikkeelle. Ihan vakavalla ilmeellä ei kuvassa tarvitse olla. Kisa on käynnissä 1.4.–31.10.2015.

Kilpailu on avoin kaikille nuorille ja siinä kisataan kahdessa sarjassa, 6–12-vuotiaat ja 13–28-vuotiaat.

6–12-vuotiaiden sarjassa valokuvat ja tekstit ladataan alle 13-vuotiaille suunnatulle TOP-tehtäväsivustolle: https://www.toptehtavat.fi/contest

13–28-vuotiaiden sarjassa valokuvat ladataan Instagramiin. Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita.

  1. Ota selfie tunnistettavan lempipuulajisi kanssa.
  2. Lataa valokuva Instagramiin. Merkitse kuvasi hastageilla #bongaapuulaji ja #4hsuomi. Samalla voit kuvailla muutamalla sanalla, miksi valitsit tämän puun tai puulajin. Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita. Nuoremmat osallistuvat kisaan 6–12-vuotiaiden TOP-tehtäväsivustolla. Instagram-tilin on myös oltava julkinen, jotta voit osallistua kisaan.

Kummankin sarja paras palkitaan sen perusteella, että mikä kuva on saanut eniten tykkäyksiä. Voittajat saavat palkinnoksi hienot kamerat. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi 4H-aiheisia tuotepalkintoja.

Bongaa puulaji -kilpailua tukee Metsämiesten Säätiö.

http://www.4h.fi/tekemista/kilpailut/top-kilpailut/

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.