Omilla poluilla -videokilpailu nuorille

13.06.2014

Miten kuljet arkisin kouluun ja harrastuksiin? Kokoa kavereistasi kuvaustiimi (1−3 henkilöä), joka suunnittelee ja kuvaa enintään kolmen minuutin pituisen videon. Voittajajoukkue saa palkinnoksi Solo-International Oy:n lahjoittamat suomalaiset Solifer Kombi Classic -fillarit.

Kilpailuvideon pitäisi ilmentää luovasti ja hauskasti omia kulkutapoja. Liikenteen ja liikkumisen yhteys ilmastonmuutokseen ja ympäristöön on suuri. Tämän kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin fiksuja kulkutapoja, kuten kävelyä, pyöräilyä ja joukkoliikennettä. Kilpailun järjestää Motiva. Kilpailutyöt pitää lähettää 1. syyskuuta mennessä Motivaan.

Kilpailu on tarkoitettu kaikille peruskoulun yläasteen, lukion, iltalukion, ammattikoulun tai muun näihin verrattavan oppilaitoksen oppilaille. 

Kilpailun voittajajoukkue saa oman äänensä kuuluviin radioaalloille, sillä joukkuetta tai sen edustajaa haastatellaan Radio Novan iltapäivässä Liikkujan viikolla. Voittajajoukkueesta tiedotetaan laajasti myös medialle. Kilpailuvideot ladataan katsottavaksi YouTubeen sitä mukaa, kun ne saapuvat. Lisäksi ne linkitetään Liikkujan viikon verkkosivuille ja Facebook-sivuille.

Lue lisää: http://www.liikkujanviikko.fi/videot/videokilpailu_2014/

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.