Nuorten taidepaja Veeran Verstaan taidenäyttely Oulussa!

27.06.2019

Nuorten taidepaja Veeran Verstaan taidenäyttely AVARAA Oulussa Pikisaaren Keltaisessa talossa 12.7. asti (Pikisaarentie 13). Esillä muun muassa puupiirrosgrafiikkaa, maalauksia, tekstiilejä, teipillä ja paperilla tehtyjä veistoksia, voimauttavia valokuvia, animaatioita, kehärumpuja ja unisieppareita. Näyttely avoinna ma-to klo 12-18 ja pe-su 14-20. Veeran Verstaan kesään kuuluu myös kaikille avoimia kursseja. AVARAA-näyttely ja kesäkurssit esittelevät nuorten taidepaja Veeran Verstaan toimintaa ja sisältöjä. Näyttelyssä ilmainen opastus ryhmille. Ja kursseihin mahdollista saada ryhmäalennusta.

Kursseista ensimmäinen on 3.7 klo 18-19 mindfulnessia ja rentoutumista. Ilmaisen tutustumistunnin ohjaa Taru Hallikainen. Hallikainen on lyhytterapeutti, työelämävalmentaja ja tietokirjailija Tunti on yli 15-vuotiaille.
Seuraavaksi 5.7. on vannetanssin alkeet ja luova vannetanssikurssi! Kurssit ohjaa Henna Matanuska Matahoopsilta. Matanuska on kansainvälisesti tunnettu vannetanssi ohjaaja ja esiintyjä. Hän on innostanut ihmisiä lajin pariin jo yli kymmenen vuoden ajan. 
Heinäkuun toisella viikolla, 8.-14.7. on mahdollista osallistua unisieppari-, kehärumpu- tai kuvanveistoa teipillä -kursseille. Kurssit ohjaa taidekasvattaja, taidekäsityöläinen ja ratkaisukeskeisten taideterapiamenetelmien ohjaaja Hannele Ala-Keskinen Tampereelta. Ala-Keskinen on tuonut Veeran Verstaalle myyttiset käsityöt, rummut ja unisiepparit, ja ohjaa niitä jälleen verstaalla 10 vuoden tauon jälkeen.

Lisätietoja: Linnea Kejonen, linnea.kejonen@veeranverstas.fi, p. 044 757 4668.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.