Nuorten kulttuuriryhmien matka-avustushaku on käynnissä!

13.03.2015

Nuori Kulttuuri -säätiö myöntää avustuksia nuorten kulttuuriryhmien kansainvälisille esiintymismatkoille. Avustuksen saamisen edellytys on, että ryhmä on osallistunut alueelliseen tai valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri -tapahtumaan Suomessa.

Avustuksen tarkoitus on kannustaa nuoria etsimään itselleen ulkomainen esiintymislava ja saada kansainvälistä esiintymiskokemusta. Matkan aikana nuoret tapaavat muiden maiden samaa lajia harrastavia nuoria.

Avustuksia myönnettäessä huomioidaan erityisesti esiintymisten määrä ja näkyvyys matkan aikana. Ohjelman kautta ei tueta kahdenvälisiä tapaamisia tai esimerkiksi tutustumis- ja opintomatkoja.

Ohjelma on osa Nuori Kulttuuri –toimintaa ja on tarkoitettu Nuori Kulttuuri –tapahtumiin Suomessa osallistuneille nuorille harrastajille sekä lasten ja nuorten kulttuurialan toimijoille. Avustusta voivat hakea organisaatiot, järjestöt, yhdistykset tai vapaat nuorten ryhmät. Avustusta ei myönnetä yliopistojen tai korkeakoulujen ryhmille. Ryhmässä tulee olla vähintään kolme esiintyjää. Ryhmän esiintyjien tulee olla alle 29-vuotiaita.

Hakuohjeen ja -lomakkeen löydät täältä:

http://nuorikulttuuri.fi/kansainvalinennk/avustuksia-nuorten-esiintymismatkoille-ulkomaille/

Kertomuksia aikaisemmista avustuksia saaneiden ryhmien matkoista löydät täältä:

http://nuorikulttuuri.fi/kansainvalinennk/avustuksia-nuorten-esiintymismatkoille-ulkomaille/lue-tarinoita-esiintymismatkoista/

Lisätietoja:

Sari Rehèll, puh. 050 440 9766 tai sari.rehell(at)nuorikulttuuri.fi

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.