Nuorten Ääni etsii nuoria Maailma kylässä -festivaali yhteistyöhön

20.02.2017

Nuorten Ääni -toimitus etsii mediasta ja yhteiskunnasta kiinnostuneita nuoria mukaan tekemään yhteistyötä Maailma kylässä -festivaalin kanssa Helsingissä! Festivaalin teemoihin liittyen on mahdollista tehdä artistien esittelyvideoita, lehtijuttuja, some-päivityksiä, you name it! Mitään ennakko-osaamista tai valmiita ideoita ei tarvita, riittää, että pääsee paikalle ainakin jompaan kumpaan suunnittelutapaamiseen.

Suunnittelutapaamiset
Ke 1.3. klo 17 Nuorten Ääni -toimituksen tiloissa, Kettutien nuorisotalolla, Kettutie 8B, lähellä Siilitien metroasemaa
Pe 17.3. klo 17 Nuorten Ääni -toimituksen tiloissa, Kettutien nuorisotalolla, Kettutie 8B, lähellä Siilitien metroasemaa

Viime vuoden juttuja Maailma kylässä -festivaalilta pääset lukemaan täältä.

Nuorten Ääni -toimitus
Nuorten Ääni -toimitus koostuu noin 13-20-vuotiaista nuorista, joiden tavoitteena on saada nuorten ääni ja näkökulma kuulumaan tekemällä itse journalismia. Julkaisukanaviamme ovat muun muassa Helsingin Sanomat ja Suomen Kuvalehti. Toimitus toimii nuorten ehdoilla. Nuoret ideoivat ja toteuttavat jutut itse, ja apuna siinä on kaksi median ammattilaista.​​ Nuorten Ääni -toimitus kokoontuu maanantaisin kello 17-19 Kettutien nuorisotalolla. Kokouksiin voi tulla koska vain ilmoittamatta.
- Facebook: Nuorten Ääni -toimitus​
- Instagram: @nuortenaani
- Snapchat: @nuortenaani.t
- YouTube: Pääkaupunkiseudun Nuorten Ääni -toimitus

Maailma kylässä -festivaali
Maailma kylässä on poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Festivaali järjestetään seuraavan kerran 27.–28.5.2017. Teemana on kansalaisyhteiskunta ja alueellinen painotus on Latinalaisessa Amerikassa. Ohjelmassa on musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, herkullista ruokaa ja monipuolista toimintaa. Maailma kylässä antaa uusia kokemuksia ja näkökulmia suvaitsevaan monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön, kestävään kehitykseen ja globaaliasioihin. Festivaalin pääjärjestäjä on Kepa ry, joka on yli 300 kehitysyhteistyöstä kiinnostuneen suomalaisten kansalaisjärjestöjen kattojärjestö. Kepan toimintaa tuetaan ulkoministeriön kehitysyhteistyömäärärahoista. Kepan jäsenjärjestöjä ja muita yhteistyökumppaneita on mukana festivaalilla yli 450. Festivaalialueella esittäytyy 400 kansalaisjärjestöä sekä oppilaitoksia, museoita, viranomaisia ja yrityksiä.
Lisätietoja Maailma kylässä -festivaalista voit lukea tästä

Kiinnostuitko? Voit vain saapua paikalle jompaan kumpaan suunnittelutapaamiseen tai olla etukäteen yhteydessä Nuorten Ääni -toimituksen ohjaajiin:
Anna Takalaan, anna.takala@hel.fi, 0400 229 068 tai
Marjaana Varmavuoreen, marjaana.varmavuori@hel.fi, 040 334 7926.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.