Nuorisovaihtoon Etelä-Ranskaan!

30.04.2015

Ranskassa järjestetään 12.–28.7.2015 Erasmus+ -tuettu nuorisovaihto United Eyes and Ears, jossa Allianssin nuorisovaihto on Suomesta mukana! Nuorisovaihdossa on paikat viidelle 15-17-vuotiaalle nuorelle sekä yhdelle täysi-ikäiselle ryhmänohjaajalle. 

Nuorisovaihtoon osallistuu nuorten ryhmät Suomen lisäksi Ranskasta, Turkista ja Makedoniasta. Nuorisovaihto järjestetään Etelä-Ranskassa Laguépie'n kylässä, joka sijaitsee lähelle Tolouse'n kaupunkia.

Nuoret pääsevät tutustumaan paikalliseen kulttuuritoimintaan ja erilaisiin alueella järjestettäviin tapahtumiin (esim. Festival Lenga Viva, Lez'art festival) sekä työpajoihin. Ryhmä osallistuu myös elokuvan tekemiseen projektista ja pääsee nuorisovaihdon päätteeksi esittelemään sen Laguépie'n kylän asukkaille. Nuorisovaihtoon osallistuvilla on erinomainen mahdollisuus oppia uusia multimedia-taitoja sekä tutustua samalla ranskalaiseen kulttuuriin mukavassa porukassa.

Valittujen osallistujien tulee maksaa Allianssille ohjelmamaksu 150 euroa, mutta jokaiselle osallistujalle korvataan jälkikäteen maakohtainen matka-apuraha 270 euroa. Matkakulukorvaus on samansuuruinen kiinteä summa kaikille osallistujan toteutuneista matkakuluista riippumatta. Osallistujille ei tule kuluja majoituksesta, ruokailuista tms.  

Lue lisää: http://www.nuorisovaihto.fi/sitenews/view/-/nid/2517/ngid/35


 

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.