Nuori, tule ideoimaan TETin uutta ulottuvuutta!

09.05.2014

Haluatko olla mukana tekemässä TETin historiaa? Syksyllä 2014 kokeillaan ympäri Suomea ensimmäistä kertaa Virtuaalista tiedeTETiä. Siinä työelämään tutustutaan viikon ajan netin välityksellä. Tiedealan ammattilaisten ohjaamissa tutkijatiimeissä nuori pääsee ratkomaan ajankohtaista ongelmaa yhdessä muiden nuorten kanssa. Tarkemmin tavoitteista voi lukea http://www.opetin.fi/polyisia-kammioita-vai-luovaa-hulluutta-virtuaalisen-tiedetetn-kehittamistyo-kayntiin/


Virtuaalista tiedeTETiä suunnitellaan nuoria varten. Siksi heidän mielipiteensä, ajatuksensa ja toiveensa palvelulle ovat todella tärkeitä! Aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tiedeTETin ideointiin:


- Maanantaina 26.5. Kuopiossa kokoonnumme päiväksi nuorten, opojen ja tiedealan ammattilaisten kanssa. Mukaan mahtuu 5 ensimmäiseksi ilmoittautunutta nuorta. Päivän aikana tarjotaan aamupalaa ja päiväkahvit. Matkakulut korvataan kuitteja vastaan 100 € asti. Päivän tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.


- Tiistaina 27.5. Vantaan Heurekassa ideoin nuorten kanssa tiedeTETiä klo 12.30-13 ja 14.15-15. Osallistujilla on mahdollisuus tutustua ilmaiseksi Heurekan näyttelyihin ennen ideointipajaa tai sen jälkeen. Lisäksi heille tarjotaan runsas välipala. Matkakulut korvataan. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta nuorta. 
 


Ideointipäiviin voi ilmoittautua sähköpostilla sara.peltola(at)tat.fi tai soittamalla 0407458104. Kysy myös, jos jokin asia tiedeTETistä jäi mietityttämään. Vastaan mielelläni!

http://www.facebook.com/kunkoululoppuu

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.