Nuori transihminen - vastaa kyselyyn ja vaikuta!

10.08.2020

Vastaamalla kyselyyn vaikutat nuorille transihmisille ja heidän kumppaneilleen suunnatun oppaan sisältöön turvallisesta seksistä ja seksuaalisuudesta.

Kyselyn tarkoituksena on kerätä sukupuolivähemmistöön kuuluvien ja identiteettiään pohtivien nuorten ja nuorten aikuisten kokemuksia seksistä, seksuaalisuudesta ja seksuaalikasvatuksesta. Kysely on ensisijaisesti suunnattu noin 15–29-vuotiaille transihmisille ja identiteettiään pohtiville, mutta myös tätä vanhemmat transihmiset voivat kertoa omista nuoruuden kokemuksistaan.

Hivpoint valmistelee nuorille transihmisille ja heidän kumppaneilleen suunnattua opasta turvallisesta seksistä ja seksuaalisuudesta yhdessä sosionomiopiskelija Havu Härmän kanssa. Oppaan tavoitteena on tuoda näkyväksi, että myös nuorilla transihmisillä on oikeus ja mahdollisuus turvalliseen, nautinnolliseen ja itsensä näköiseen seksiin ja seksuaalisuuteen. Kyselyyn vastaamalla autat oppaan kirjoittajia luomaan nuorten transihmisten näköisen oppaan, joka tuo nuorten omia kokemuksia esiin ja vastaa paremmin nuorten tarpeisiin. Lisäksi vastaukset ovat tärkeä osa Metropolia Ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelija Havu Härmän opinnäytetyötä.

Siirry kyselyyn Just Wear It -palvelun etusivulta

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.