Nuori Kulttuuri SOUNDS 2015 ilme valittu

24.04.2014

Nuori Kulttuuri SOUNDS 2015 -tapahtuman ilme on valittu. SOUNDS 2015-tapahtuman ohjausryhmä valitsi osallistuneista töistä Luna Teppanan, 18, suunnitteleman logon toimimaan tapahtuman tunnuksena seuraavan puolentoista vuoden ajan. Luna Teppana opiskelee toista vuotta graafista suunnittelua Inveonissa, Porvoossa ja lukiossa Sibbo Gymnasiumissa, sillä suorittaen kaksoistutkintoa.

 

SOUNDS 2015 -tapahtuma on osa Nuori Kulttuuri -toimintaa, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1947. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Porvoon ja Loviisan nuoriso- ja kulttuuritoimet sekä Sipoon nuorisotoimi ja se tullaan järjestämään Porvoossa 15.-17.5.2015. Tapahtuma kerää kevään 2015 aikana pidettävästä yli 20 alueellisesta katselmuksesta noin 1800 nuorta musiikin harrastajaa katselmukseen, jossa heillä on mahdollisuus esiintyjä ja saada palautetta ammattilaisraadilta. Raadin puheenjohtajana toimii Nuori Kulttuuri -säätiön musiikin taiteellinen johtaja, Anna Kuoppamäki, MuM.

 

SOUNDS 2015 -tapahtuma tuo Porvooseen kaupunkifestarit, jossa kaikilla kaupungin asukkailla on mahdollisuus päästä osalliseksi nuorten taiteilijoiden parhaimmistosta ja tietää mihin musiikki on menossa seuraavan kymmenen vuoden ajan. Tapahtuman pääteemaksi on nostettu kaksikielisyys, joka on olennainen osa itä-uusimaalaista alueidentiteettiä. Tapahtuman ohjausryhmä haluaa nostaa esiin taiteen kaikkien kielien ja kulttuurien yhteisenä pelikenttänä.

 

Nuori Kulttuuri -säätiö on Opetus- ja kulttuuriministeriön palvelu- ja kehittämiskeskus. Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, kannustaa ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosio-ekonomisesta taustasta riippumatta.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.