Nuori Kulttuuri –säätiön myöntämien matka-avustusten haku on käynnissä 31.1.2015 asti

11.12.2014

Nuori Kulttuuri -säätiö myöntää avustuksia nuorten kulttuuriryhmien esiintymismatkoille. Avustuksen saamisen edellytys on, että ryhmä on osallistunut joko alueelliseen tai valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri -tapahtumaan Suomessa.

Avustuksen tarkoitus on kannustaa nuoria etsimään itselleen ulkomainen esiintymislava ja saada kansainvälistä esiintymiskokemusta. Matkan aikana nuoret tapaavat muiden maiden samaa lajia harrastavia nuoria.

Useasti nuoret huomaavatkin olevansa erittäin korkeatasoisia myös kansainvälisesti katsottuna, mikä kannustaa ja motivoi jatkamaan omaa harrastusta. Kansainväliset tapahtumat ovat myös kehittymisen ja uusien ideoiden saamisen näkökulmasta äärimmäisen arvokkaita.

Hakukierroksella myönnetään tukea 1.1.–31.3.2015 toteutettaville esiintymismatkoille. 1.1.–31.1.2015 toteutuneille esiintymismatkoille on mahdollista hakea tukea takautuvasti, mikäli avustuksen myöntämisperusteet täyttyvät.

Lisätietoja matka-avustuksista, kuvauksia aikaisemmin tehdyistä esiintymismatkoista sekä hakuohje ja -lomake löytyvät osoitteesta:
http://nuorikulttuuri.fi/kansainvalinennk/avustuksia-nuorten-esiintymismatkoille-ulkomaille/

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.