Northernscript.info - käsikirjoituskilpailu 18-25-vuotiaille nuorille

19.06.2017

Mediakasvatuskeskus Metka järjestää yhdessä Euphoria Borealiksen, BUFF International Film Festivalin ja TVIBIT kulttuurikeskuksen kanssa yhteispohjoismaisen käsikirjoituskilpailun 18-25-vuotiaille nuorille.

Kilpailu on nyt avoinna ja käsikirjoituksia on aikaa työstää syyskuun alkupuolelle saakka. Sen jälkeen kansalliset tuomaristot arvioivat ne ja valitsevat 4 parasta/maa työpajoihin ja finaaliin. Työpajat ja finaali järjestetään Oulussa marraskuussa Oulun kansainvälisen lasten ja nuorten elokuvafestivaalin yhteydessä. Työpajoissa nuoret pääsevät työstämään käsikirjoituksiaan yhdessä ammattilaistutoreiden kanssa, ja työpajojen päätyttyä kolme parasta finalistia palkitaan!

Northern Script -käsikirjoituskilpailun kilpailuaikaa on jatkettu 17.9.2017 asti. Kaikki 18-25 -vuotiaat käsikirjoittamisesta kiinnostuneet ehtivät siis vielä osallistua. Neljä parasta käsikirjoitusta per osallistujamaa valitaan osallistumaan työpajoihin ja finaaliin marraskuussa Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvienfestivaalin yhteydessä.

Tarkemmat tiedot kilpailusta löytyy osoitteesta nosi.fi tai northernscript.info. Kilpailu löytyy myös facebookista tapahtumana ja Twitteristä @ScriptNorthern

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.