Netari-nuorisotyöntekijät vastaavat kysymyksiin Ask.fm:ssä

10.03.2015

Pelastakaa Lasten ja kahdeksan kunnan yhteistyönä kehittyvä verkkonuorisotalo Netari on avannut nuorten suosimassa kysymys-vastaus-palvelussa, Ask.fm:ssä oman profiilin. Profiilin kautta nuorisotyöntekijät vastaavat nuorten kysymyksiin joka viikko. Kyseessä on pilottikokeilu, jonka vaikutuksia arvioidaan myöhemmin keväällä. Profiili löytyy osoitteesta http://ask.fm/Netari_ohjaajat.
 
Keväällä Netari-toimintaa kokeillaan myös Aapeli-pelisivustolla, jolloin nuoret voivat haastaa nuorisotyöntekijöitä mukaan yhteiseen peliin. Netarin maanantain ja torstain päivystysillat Habbossa ja kahdenkeskiset Netari-chatit jatkuvat normaalisti uusien palvelukokeilujen rinnalla.
 
Lisätietoja Netarin Ask-profiilista: http://www.pelastakaalapset.fi/nuorisotoiminta/netari/netarin-ask-fm
 
Netari on valtakunnallinen nuorisotalo netissä. Netarissa voi viettää aikaa, tavata kavereita ja jutella nuorisotyöntekijöiden sekä muiden luotettavien aikuisten kanssa. Netariin ovat tervetulleita kaikki nuoret. Netarissa työskentelevät koulutetut nuorisotyön ammattilaiset. Netarissa on mukana nuorisotyöntekijöitä kahdeksasta kaupungista: Espoosta, Keravalta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Oulusta, Porista, Seinäjoelta ja Vantaalta. Lisäksi mukana on myös Pelastakaa Lapset ry:n työntekijöitä. http://www.netari.fi

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.