Musiikkiharrastusmahdollisuus tytöille ja trans-/muunsukupuolisille nuorille Helsingissä

25.10.2022

Marraskuussa 2022 starttaa Särö-Soinnun musiikkityöpajat, joissa nuoret pääsevät soitin kerrallaan syventymään bändisoittoon, biisien luomisprosessiin ja oppimaan esimerkiksi Dj-työskentelystä. Marraskuun työpajojen teemoja ovat muun muassa basso ja rummut / rytmi, akustinen kitara ja sähkökitara ja yhteensoitto.

Särö-Soinnun työpajoihin osallistuminen ei edellytä minkäänlaisia aiempia soitto- tai musan tekemisen taitoja ja mukaan voi tulla missä vaiheessa tahansa.

Särö-Soinnun musiikkityöpajat toteutetaan pääasiassa Helsingin Roihupellossa Särön treenitiloissa, jossa nuorilla on kaikki soittimet käytettävissä. 

Treenikselle on myös mahdollista sopia harjoitteluaikoja työpajojen ulkopuolella ja tarvittaessa lainata soitinta kotiin harjoittelun tueksi.

Särö-Sointu – Nuorten proggis on elokuussa 2022 käynnistynyt hanke, jonka tavoitteena tarjota 13–19-vuotiaille trans- ja cis-sukupuolisille tytöille ja naisille sekä muille trans- ja muunsukupuolisille nuorille matalan kynnyksen ohjattuja mahdollisuuksia musiikin tekoon.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.