Miten korona on vaikuttanut sun elämään ja fiiliksiin?

30.03.2020
Kerro ajatuksesti koronasta! Miten koronaviruksen aiheuttama epidemia vaikuttaa sinun elämääsi? Millaista arkesi on nyt? Mihin koronavirukseen liittyvään kysymykseen haluaisit eniten vastauksen?

Osallistumalla vaikutat siihen, että nuorten näkökulmat tulevat paremmin esiin sekä mediassa että palveluiden suunnittelussa.

Kyselyn toteuttavat yhteistyössä nuorten parissa toimivat mediat ja järjestöt: Allianssi, Demi, Pelastakaa Lapset, Väestöliitto ja Yeesi.

Kyselyyn pääset tästä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 Kommenttia
Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.
Pe, 04/10/2020 - 20:32
Korona ei ole oikeastaan vaikuttanut mun elämään juurikaan, koska oon aina viihtynyt paljon yksikseen ja perheen kesken, eikä mulla oo paljon kodin ulkopuolista sosiaalista elämää. En käy usein missään julkisissa paikoissa. Ainoa asia, johon se on vaikuttanut, on opiskelu. Lukio-opiskelu on aika rankkaa ja erilaista etänä. On vaikeampaa päästä opiskelun "moodiin" kotona. Lisäksi tekniset ongelmat ärsyttää, varsinkin kun mm. Peda.net ja Wilma ovat kovalla kuormituksella, ja takkuilevat välillä.
Ti, 04/14/2020 - 10:02
Moi! Koronan aiheuttama poikkeustilanne tosiaan vaikuttaa ihmisten elämään eri tavoin - joidenkin elämään suuresti ja joidenkin elämään taas ei yhtä huomattavasti. Ompa harmillinen juttu, että lukio-opiskelu on tuntunut etänä rankemmalta, ja tekniikkakin tuo omat haasteensa takkuilullaan. Halutessasi saat vinkkejä opiskeluun etänä tässä tilanteessa esimerkiksi Väestöliiton Hyvä kysymys -palvelusta: www.hyvakysymys.fi/artikkeli/korona-toi-koulunkaynnin-kotiin/

Mukavaa kevättä,
tsemppiterkuin, Riina
Ti, 04/07/2020 - 15:48
Oon yllättynyt, miten yhteisöllisyyttä pystyy kokemaan myös esim. ryhmäpuhelussa discordissa. Mutta uusiin tutustuminen on jotenki vähän vaikeampaa nyt. Mulla vaati paljon rohkeutta, ennen kun uskalsin liittyä discordiin. Ku siellä ei voi vaikuttaa siihen, ketkä sut näkevät tai että puhelussa ihmiset, joita et tunne, kuulee sun äänen ja mielipiteet... Se kasvottomuus on ehkä vähän ahdistavaa.
Ti, 04/07/2020 - 16:22
Moi, kiitos kommentistasi! Mukava kuulla, että oot positiivisesti yllättynyt sosiaalisen median ja ryhmäpuheluiden tuomasta mahdollisuudesta kokea yhteisöllisyyttä. Pitää varmasti paikkaansa, että kasvottomuus voi olla ahdistavaa. Toiset taas kokevat sen positiivisena juttuna. Jokaisella lienee omanlaisensa kokemus asiasta, meitä on moneksi! :)

(Yllä oleva kysely on valitettavasti jo suljettu.)