MAAILMANVAIHDON KAUTTA PAIKKOJA ICYE- JA EVS-VAPAAEHTOISTYÖHÖN

16.12.2016

Miten arkea eletään Boliviassa tai Keniassa? Entä Intiassa tai Nigeriassa? Näihin ja yhdeksään muuhun maahan voi lähteä ensi syksynä tutustumaan paikalliselämään ICYE-vapaaehtoistyöntekijänä. Jaksot kestävät 6 tai 12 kuukautta, ja vapaaehtoistehtäviä on tarjolla etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialalla, mutta myös mm. vammaisalalla. Haku ICYE-ohjelmaan on käynnissä 1.2.2017 saakka.

Saksassa International Cultural Youth Exchange -vapaaehtoistyöverkoston keskustoimisto etsii 18-30-vuotiasta nuorta vuodeksi Eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun (EVS). Elokuussa alkavalla jaksollaan osallistuja mm. avustaa kansainvälisten seminaarien järjestämisessä sekä pitää yhteyttä yhteistyöorganisaatioihin ja vapaaehtoistyöntekijöihin. Paikkaan tulee hakea 13.1.2017 mennessä.

Vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kartuttaa uusia näkökulmia ja taitoja! Lähteä voi vaikka välivuodeksi. ICYE-ohjelma on omarahoitteinen ja EVS-vaihto EU-tuettu vaihtoehto suunnata maailmalle. Lisätietoja ja hakuohjeet: http://www.maailmanvaihto.fi > Ajankohtaista

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.