Mä oon asiantuntija! -rundi starttaa lokakuussa

09.10.2014

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto – Nuva ry. järjestää valtakunnallisen Mä oon asiantuntija! -rundin loka- ja marraskuun aikana. Kiertue vierailee kaikissa Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton piireissä. Kiertueen tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus keskustella uuden kuntalain muutoksista ja omien oikeuksien toteutumisesta.

Tapahtumissa nuoret saavat toteuttaa myös Suomen hallituksen hyväksymän lapsi- ja nuorisopoliittisen kehittämisohjelman (LANUKE) arvioinnin. Kantavina teemoina kehittämisohjelmassa ja sen arvioinnissa ovat yhdenvertaisuus, osallisuus ja arjen hallinta. Arviointi toteutetaan työpajojen muodossa. Arvioinnin voi tehdä sähköisesti ennen tapahtumia osoitteessa http://asiantuntija.tietoanuorista.fi/. Sähköisen lomakkeen täyttö tutustuttaa kehittämispoliittiseen ohjelmaan ja helpottaa työpajatyöskentelyä ja keskustelua itse tapahtumissa.

Rundin aikataulu löytyy osoitteesta: http://www.nuva.fi/m-oon-asiantuntija-rundi/

Tapahtumat ovat kaikille avoimia. Hanke toteutetaan yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön sekä nuorisoasiainneuvottelukunta Nuoran kanssa.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.