Lasten ja nuorten valokuvauskilpailu: Minun tärkeä ympäristöni

09.05.2014

Kuvaa meille, mikä on sinulle ympäristössä tärkeää. Voit kuvata lempipaikkasi metsässä tai vaikkapa ympäristöä koskevan huolenaiheesi. Tulkinta on vapaa. Kilpailussa on kaksi sarjaa: I Alakoulu ja II Yläkoulu. Sarjan voittajat palkitaan lippupaketilla Tampereen Särkänniemeen (4 lippua, yksikköhinta 37 e). 
  


Kuvista koostetaan näyttely 28.8.2014 Tampereen yliopistolla järjestettävään kansainväliseen ympäristöperusoikeus-seminaariin. Lisäksi kaikkien lähetettyjen kuvien joukosta valitaan osa kuvista ympäristöperusoikeutta koskevan raportin kuvitukseen. Kuvia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, esimerkiksi kilpailua koskeviin lehtijulkaisuihin. Tästä ilmoitetaan kuitenkin erikseen kuvaajille. 
  
Kilpailuun voi osallistua 1-3 valokuvalla. Valokuvat tulee toimittaa sähköisesti 10.8.2014 mennessä jpg-muodossa: tarkea.ymparistoni(at)gmail.com Mukaan tulee liittää kuvaajan yhteystiedot, ikä ja kommentti kuvasta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 
  
Kilpailun järjestää Tampereen yliopiston, ympäristöministeriön ja Pohjoisen ympäristö- ja vähemmistöoikeuden instituutin yhteinen ympäristöperusoikeutta koskeva hanke.

Kilpailulla on blogi, jossa kilpailun tiedot myös esillä:  http://tarkeaymparistoni.blogspot.fi/

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.