Oletko 15–25-vuotias? Vastaa kyselyyn nuorten mediataidoista

10.04.2014

Mediakasvatusseura tekee selvitystä suomalaisten ja korealaisten nuorten mediataidoista ja median käytöstä. Jos olet noin 15–25-vuotias, vastaa kyselyymme 21.4 mennessä! Kyselyyn vastaamalla autat meitä ymmärtämään paremmin nuorten ajatuksia ja näkemyksiä, jotka liittyvät median käyttöön. Sama kysely toteutetaan myös Etelä-Koreassa kevään 2014 aikana.

Kyselyyn vastataan täysin nimettömänä. Kyselyä tekee Mediakasvatusseura ry.ja tuloksia analysoi sosiaalipalveluiden opiskelija Sol Baek, joka tekee aiheestaan opinnäytetyötä Laurea-ammattikorkeakouluun. Kyselyn keskeiset tulokset julkaistaan jo tänä keväänä suomeksi, englanniksi ja koreaksi osoitteessa www.mediakasvatus.fi.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia. Klikkaa kyselyyn tästä.

Kysymyksiä? Ota yhteys (englanniksi) Sol Baekiin, sol.baek(at)mediakasvatus.fi tai (suomeksi) Anniina Lundvall, anniina.lundvall(at)mediakasvatus.fi, p. 050 5511088.

Mediakasvatusseura ry on valtakunnallinen, kaksikielinen yhdistys, joka edistää mediakasvatuksen monitieteistä tutkimusta ja käytäntöjä Suomessa. Mediakasvatusseuraa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Toimintaamme tukee myös jäsenistömme, johon kuuluu mm. järjestöjä, yrityksiä, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia, tutkijoita ja eri alojen opiskelijoita ympäri Suomen. Lue lisää www.mediakasvatus.fi/seura

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.