Kyamkin opiskelijat toteuttivat Susijengi-pelin

20.08.2014

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijat toteuttivat Suomen Koripalloliitolle Wolf Track -mobiilipelin, joka julkaistiin 12.8.2014. Mukana toteutuksessa olivat lisäksi Kouvolan seudun ammattiopiston opiskelijat sekä pääosin koulujen entisistä opiskelijoista koostuva Blackland Games. Pelin suunnittelussa ja toteutuksessa oli mukana noin 20 opinnoissaan eri vaiheessa olevaa opiskelijaa. Opiskelijaprojektia veti Kyamkissa digitaalisen median neljännen vuoden opiskeija Lauri Kuparinen.

Opiskelijat saavat arvokasta käytännön työkokemusta, uusia yhteistyöverkostoja, opintopisteitä ja opinnäytetyöaiheita. Ammattikorkeakoulu saa palautetta työelämältä ja voi sen pohjalta kehittää opetusta, projektitoimintaa ja esimerkiksi laiteinfrastruktuuriaan edelleen. Yhteistö antaa työelämälle mahdollisuuden kehittää toimintaansa sekä tutustua tuleviin työntekijöihin ja heidän osaamiseensa. Samalla he voivat vaikuttaa ammattikorkeakoulun opetukseen.

Pelin on tarkoitus rohkaista lapsia omaehtoiseen liikkumiseen, kannustaa terveisiin elämäntapoihin, tähdentää yhteistyön ja joukkuepelin merkitystä elämässä sekä myös osaltaan ylläpitää meneillään olevaa korisbuumia. Pelin taustalla olevan tarinan on kirjoittanut lasten- ja nuortenkirjailija ja urheilutoimittaja, entinen koripalloilija Juha Vesala.

Lisätietoa pelistä löydät Suomen Koripalloliiton uutisesta Wolf Track -peli ladattavissa nyt kaikille alustoille. Peli löytyy osoitteesta www.wolftrack.fi.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.