Kuinka innostaa tytöt opiskelemaan tekniikkaa? - Kerro ideasi

27.08.2015

Aalto-yliopisto hakee ideoita, joilla edistettäisiin tyttöjen hakeutumista tekniikan aloille. Onko sinulla jymyidea, jolla tyttöjä saataisiin opiskelemaan pitkää matematiikkaa, luonnontieteitä ja tekniikkaa? Jos itse olet tyttönä teknisellä alalla, kerro mikä sinut sai innostumaan alasta tai mitä olisit kaivannut innostuaksesi!

Kuvaile ideaasi noin kahden sivun hakemuksessa. Hakemuksen tulisi sisältää idean lisäksi kuvauksen käytännön toteutuksesta ja kohderyhmästä sekä suunnittelun aikataulun. Tuo esiin myös mahdolliset toteuttajat ja arvio toteutuksen kustannuksista. Osallistua voi yksin tai ryhmässä. Osallistujiksi toivotaan peruskoululaisia, lukiolaisia sekä luonnontieteiden ja tekniikan alan korkeakouluopiskelijoita. Jos olet peruskoululainen tai lukiolainen, voit pyytää opettajaa mukaan ideointiin. Muista merkitä hakemukseen nimesi, yhteystietosi sekä oppilaitoksesi.

Lähetä hakemuksesi 1.10.2015 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen grants-elec@aalto.fi.

Palkinnon suuruus on 1000 €. Palkinto voidaan jakaa useamman ehdotuksen kesken. Päätöksen palkinnon saajasta tekee Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun dekaani.

Lisätietoja:

grants-elec(at)aalto.fi.

http://www.aalto.fi/fi/current/events/2015-08-26-002/

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.