Kreaa & Tuunaa -mobiilisovellustyöpaja

27.08.2014

Mikä kiinnostaa, kun avaat luurin? Millaisen yhteisöllisen mobiilipelin Sinä kehittäisit, jos saisit päättää? Millaisia nuorille suunnattuja palveluita Sinun mielestä pitäisi olla saatavilla puhelimeen? Tule Helsingin Oulunkylän nuorisotalo Nuottaan ideoimaan – ehkä juuri sinun ideasi toteutuu!

Verkkonuorisotyön valtakunnallinen kehittämiskeskus Verke ja Netari – nuorisotalosi verkossa järjestävät yhdessä sovelluskehittäjäyritys Motley Agency LTD:n kanssa KREAA & TUUNAA MOBIILISOVELLUS – ideahautomon Nuotassa (Kylänvanhimmantie 25 b, Helsinki) lauantaina 6.9 klo 12.30–15.30. Hautomossa tuotetaan toiminnallisesti ideoita, joista villeimmät ja toteuttamiskelpoiset poimitaan mukaan Netarin mobiilisovelluksen kehittämistyöhön. Tule kehittämään porukalla mahtavin minipeli, hauskin some-vimpain tai yhteisöllisyyttä lisäävä kilke.

Et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta pelien tai sovellusten kehittämisestä. Jos sinulla on hyvä mielikuvitus, puhelin on sinulle tärkeä väline, tykkäät käyttää somea ja/tai pelaat mielelläsi kännykällä, inspiroidut uudesta ja haluat tulla kokeilemaan, miten ideahautomossa oudoimmatkin ajatukset saavat siivet, tule mukaan! Ideahautomo on suunnattu noin 13–25-vuotiaille nuorille.

Tarjolla herkkuja, kahvia ja mehua. Ilmoittaudu 3.9 mennessä tästä www.webropolsurveys.com/S/94E1D33D74FCC431.par - ja ole nopea, sillä vain ekat 20 mahtuu mukaan…

Nähdään Hautomossa! Tsekkaa lisätietoja www.netari.fi ja Netarin FB:ssä www.facebook.com/netari.

Lisätietoja saat myös Anniinalta, anniina.lundvall(at)pelastakaalapset.fi ja puh. 050 452 1609.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.