Kilpailu nuorille elokuvantekijöille

18.09.2014

Valveen elokuvakoulu järjestää yhteistyössä Oulun kansainvälisen lastenelokuvien festivaalin kanssa jo 11. Oskari-kilpailun lasten ja nuorten omille elokuville. Lähetä elokuvasi 10.10.2014 mennessä. Esikarsinnan läpäisseet elokuvat esitetään kilpasarjoissa Oulun alueen kouluilla viikoilla 45 ja 46 sekä Oulun kansainvälisellä lasten- ja nuortenelokuvien festivaalilla viikolla 47. Parhaista parhaat palkitaan juhlavassa Oskari-gaalassa kulttuuritalo Valveella perjantaina 21.11.2014.

Kilpailuun voivat osallistua 6-18-vuotiaat lapset ja nuoret. Kaikki elokuvan tyylit ja lajityypit ovat tervetulleita. Toivomuksena on, että elokuvan ilmoittaa Oskari-kilpailuun opettaja, ryhmän vetäjä tai lapsen huoltaja.

Jokaisen palkitun elokuvan tekijät saavat laadukkaita tuotepalkintoja ja kunniakirjat juhlavassa Oskari-gaalassa. Aikaisempina vuosina Oskarin voittaneet elokuvat ovat saaneet kansainvälistä näkyvyyttä useissa maissa sekä Suomen televisiossa ja internetissä! Tästä syystä on hyvin tärkeää, että jokaisen elokuvantekijän vanhemmat ovat antaneet luvan esittää ja levittää kilpailuun osallistuvaa elokuvaa.

Lue lisää ja osallistu kisaan: www.kulttuurivalve.fi/sivu/fi/elokuvakoulu/oskari/osallistu/

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.