Kesäksi ulkomaille vapaaehtoistyöhön

21.03.2014

Festivaalien järjestämistä Berliinissä, ympäristötyötä Italiassa vai leiriohjaajana toimimista Suomessa? Kesä on mahdollisuuksia täynnä!

Allianssin nuorisovaihdon kesä on täynnä kansainvälisiä mahdollisuuksia eri-ikäisille nuorille ja aikuisille Euroopassa ja etäämmällä. Kansainvälisillä vapaaehtoistyöleireillä ryhmä eri maista tulevia vapaaehtoisia työskentelee 1-3 viikkoa yleishyödyllisen tahon hyväksi. Työtä vastaan leiriläiset saavat majoituksen ja ylläpidon. Leirit ovat erinomainen tapa tutustua eri kulttuureihin, saada uusia ystäviä ja laajentaa horisonttia. Alaikäraja leireille on normaalisti 18 vuotta eikä useimpiin projekteihin ole yläikärajaa. Kesän leirivalikoimasta löytyy mielenkiintoisia leirivaihtoehtoja myös 16-17-vuotiaille nuorille. Maaliskuun ajan käynnissä on myös leiriohjaajahaku Suomessa kesällä järjestettäville vapaaehtoistyöleireille.

Lisätietoja kesän kansainvälisistä vapaaehtoistyöleireistä sekä muista ajankohtaisista mahdollisuuksista viettää kansainvälinen kesä nuorisovaihto.fi/sitenews/view/-/nid/3245/ngid/35 sekä www.nuorisovaihto.fi.

Lisätietoja myös sähköpostitse vaihto(at)alli.fi ja puhelimitse p. 020 755 2606.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.