Karhukuntien nuorten uusi verkkopalvelu on avattu

21.01.2015

Karhukuntien (Pori, Ulvila, Huittinen, Harjavalta, Kokemäki, Nakkila, Luvia, Pomarkku ja Merikarvia) nuorten uudet verkkopalvelut Nuokka.fi ja jeesari.nuokka.fi avattiin tiistaina 20.1.2015.

Nuokka.fi-sivuilta löytyy kaikenlaista nuorten elämään liittyvää tietoa sekä esimerkiksi ohjeita, blogikirjoituksia ja vapaa-aikaan liittyviä juttuja. Sivujen toinen osa, jeesari.nuokka.fi, esittelee nuorille suunnattuja tuki- ja neuvontapalveluja. Sivujen tarkoitus on helpottaa löytämään apua liittyen esimerkiksi opiskeluun, terveyteen ja työllisyyteen.

Nuorilla on mahdollisuus päästä mukaan molempien sivujen sisällön tuottamiseen. Voit kirjoittaa omista kokemuksistasi ja ajatuksistasi tai vaikka ehdottaa mitä Nuokka-karhu voisi sanoa. Lähetä teksti osoitteeseen nuorisotiedotus(at)pori.fi tai sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Nuokan löydät myös Facebookista: facebook.com/nuokka. Sivujen yrmeää maskottia Nuokka-karhua voi seurata Twitterissä: twitter.com/NuokkaKarhu ja Instagramissa: instagram.com/nuokkakarhu/

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.