Jyväskylän nuorten rockkuoroon on taas haku päällä

21.08.2014

Jyväskylän nuorten RockAll-kuoroon otetaan uusia kuorolaisia tiistaina 2.9. järjestettävissä treeneissä. Kuoro on tarkoitettu kaikille 13-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita rockmusiikista ja sen laulamisesta mukavassa porukassa.

RockAll-kuorossa ei järjestetä koelauluja eikä aikaisempaa kuorolaulu- tai musiikkiharrastamista vaadita. Kuorotreenit järjestetään tiistaisin Jyväskylän Veturitalleilla, Kulttuuriklubi Siperian tiloissa (tallit 1 – 2). RockAll-kuoroon voi ilmoittautua mukaan treeneissä tiistaina 2.9. klo 18:30 tai ottamalla yhteyttä suoraan kuoronjohtajaan: seppo.pohjolainen(at)jkl.fi / p: 040 777 4073.

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja Kulttuuriklubi Siperia on järjestänyt RockAll-kuoron toimintaa vuodesta 2009 alkaen. Toimintaan kuuluu laulutreenien lisäksi esiintymisiä ja levytyksiä. Kuoronjohtajana on toiminut alusta asti nuorisonohjaaja ja muusikko Seppo Pohjolainen. RockAll-kuoron toimintaan ja levytyksiin voi tutustua vaikkapa YouTubessa ja Facebookissa.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
p: 040 777 4073

 
Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.