Ilmoittautuminen Prometheus-leireille on käynnissä

09.12.2014

Ilmoittautuminen kesän 2015 Prometheus-aikuistumisleireille on käynnissä. Prometheus-leirin tuki ry järjestää kesän 2015 aikana kaikkiaan 63 leiriä ympäri Suomea.

Viikon kestävä Prometheus-leiri tarjoaa nuorille mahdollisuuden pohtia turvallisessa ja kunnioittavassa ympäristössä itseään, näkemyksiään ja muuta maailmaa keskustelujen ja leikkien välityksellä. Leireillä käsiteltäviä teemoja ovat erilaisuus ja syrjintä, päihteet ja riippuvuus, yhteiskunta, maailmankuvat ja -katsomukset, ympäristö, ihmissuhteet sekä seksuaalisuus. Leireillä käsiteltäviin aiheisiin ei yritetä antaa valmiita vastauksia, vaan tärkeintä on auttaa nuoria muodostamaan omat mielipiteensä.

Prometheus-leireille haetaan myös vapaaehtoisiksi ohjaajiksi kaikenikäisiä henkilöitä, jotka haluavat viettää viikon kesästään nuorten kanssa keskustellen. Ohjaajana toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta tai jäsenyyttä Prometheus-leirin tuki ry:ssä.

Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomia aikuistumisleirejä on järjestetty Suomessa vuodesta 1989 lähtien. Vuosittain leirin käy noin 800 nuorta. Lisätietoa Prometheus-leireistä löytyy yhdistyksen verkkosivuilta: www.protu.fi.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.