Haussa nuorisotoimijoita Japanin vaihto-ohjelmaan

17.08.2016

Japanin Cabinet Officella on vaihto-ohjelma, Community Core Leaders Development Programme, johon liittyen japanilainen delegaatio tulee Suomeen 9.-18.10.2016 vierailulle ja tutustumaan nuorten, vanhusten ja vammaisten kanssa tehtävään työhön. Valtakunnallinen vammaisneuvosto Sosiaali- ja terveysministeriöstä vastaa vierailun ohjelman laatimisesta. Vaihto-ohjelmaan kuuluu myös vastavierailu, jolloin 13 hengen delegaatio lähtee Japaniin 14.-28.2.2017. Tähän delegaatioon valitaan neljä henkilöä, jotka edustavat nuorisojärjestöjä. Delegaatioon kuuluvat henkilöt valitaan alkusyksystä, jotta he voivat osallistua ohjelmaan kun japanilaiset vierailevat Suomessa lokakuussa. Ohjelman sisältöön kuuluu tutustumista eri toimintamalleihin, eri taitojen oppimista sekä verkostoitumista ohjelman osallistujien kanssa.

Lähtijöiden on osattava puhua englantia, oltava iältään 23-40-vuotiaita ja heillä on oltava yli kolmen vuoden kokemus työstä vapaaehtoisjärjestössä, joka tekee työtä nuorten parissa. Osallistumisesta ei koidu kuluja delegaatioon valituille.

Kiinnostaako ohjelmaan osallistuminen? Lähetä CV ja lyhyt motivaatiokirje, miksi sinut pitäisi valita mukaan suomalaiseen delegaatioon 15. syyskuuta mennessä osoitteeseen kv@alli.fi.

Lisätietoja: edunvalvonnan asiantuntija Noora Löfström noora.lofstrom@alli.fi

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.