Harrasteiden koko kirjo esittäytyy Lasten ja nuorten harrastemessuilla Lahdessa

19.08.2014

Lukuisat lahtelaiset nuoriso- ja kulttuuriyhdistykset sekä liikunta- ja urheiluseurat esittelevät tarjoamiaan harrastusmahdollisuuksia Lahden urheilu- ja messukeskuksessa 28.–29. elokuuta järjestettävillä Lasten ja nuorten harrastemessuilla. Näytteilleasettajia tapahtumaan saapuu yhteensä liki 70.

Runsaasti toiminnallista ohjelmaa sisältävät messut levittäytyvät Urheilu- ja messukeskuksen Treeni-, Vesijärvi- ja Salpausselkähalleihin sekä ulkoalueelle. Liikunnan puolella pääsee jännittelemään jousia, seuraamaan kartingin näytösajoja sekä kokeilemaan joukkuelajeja, kuten ringettea, korista, lätkää ja salibandya. Kulttuurin puolella pääsee tutustumaan muun muassa ilmaisuun, tanssiin, teatteriin ja sirkukseen. Karvaisia kavereita löytyy kotieläinpihalta ja koirien näytösalueelta. Luvassa on myös erilaisia visailuja ja kisailuja sekä askartelua.

Lasten ja nuorten harrastemessut ovat ensimmäiset laatuaan Lahdessa. Messut tuottaa Lahden kaupungin Sivistystoimiala. Torstaina 28.8. kello 9−14 messuilla vierailevat Lahden alakoulujen 4.−6.-luokkalaiset ja perjantaina 29.8. yläkoululaiset, lukiolaiset ja 2. asteen opiskelijat. Molempina päivinä kello 14–19 messut ovat avoinna kaikille. Messuille on vapaa pääsy.

Tapahtuman Facebook-sivu

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.