Haku Suomen Nuoriso-opiston kulttuuri- ja liikunnanohjauksen koulutusohjelmiin päättyy 12.8.2014

05.08.2014
Suomen Nuoriso-opisto tarjoaa syksyllä 40 opintoviikon laajuisia ohjaajakoulutusmahdollisuuksia kulttuuri- ja liikunta-alalla. Opinnot ovat maksullisia ja kustantavat opetuksen sekä materiaalien lisäksi majoituksen Paukkulan kampuksella sekä ruokailut arkisin. Noin vuoden mittaisella koulutusjaksolla on liikunta- ja kulttuurialoille aikovien mahdollisuus vahvistaa omaa ohjaajuuttaan. Opetus- ja ohjausalalla jo toimiville kurssit toimivat täydennys- tai jatkokoulutuksena. Koulutus on opintotukikelpoista. Hakuaika koulutuslinjoille päättyy 12.8.2014

Suomen Nuoriso-opistolla voi kouluttautua liikunta- tai kulttuuriohjauksen ammattilaiseksi 40 opintoviikon laajuisella kurssilla. Noin vuoden kestävät koulutuslinjat sisältävät kattavan määrän perusopintoja sekä osaamista syventäviä kursseja. Haku linjoille on käynnissä nyt ja hakuaika päättyy elokuussa 2014.

Liikunnanohjauksen peruskurssilla (40 ov)  tavoitteena on vahvistaa valmiuksia opetus-, ohjaus-, liikunta-,hyvinvointi- ja terveysalan opintoihin. Peruskurssi toimii oivallisesti myös täydennyskoulutuksena liikunta- tai ohjausalalla toimiville. Liikunnanohjauksen peruskurssilla on vahva Personal Trainer -näkökulma ja työote. LOP on tunnettu aktiivisesta toiminnastaan ja hyvästä hengestään. Kattavan koulutuksen painoalat ovat ryhmäliikunnanohjaus, kuntosalivalmennus, hyvinvointivalmennus, uinninopetus ja -valvonta, luonto- ja elämysliikunta, talvi- ja lumiliikunta, kamppailulajit sekä palloilulajien soveltaminen lasten ja nuorten ohjaustoimintaan. Liikuntatapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa linja tekee aktiivista yhteistyötä mm. Etelä-Savon liikunnan (ESLi) kanssa.

Kulttuuriohjauksen linjalla (40 ov) opiskelija tutustuu erilaisten kulttuuristen ja taidelähtöisten menetelmien käyttämiseen ohjaustoiminnassa. Painotus on esittävän taiteen ja teatterin, tanssin, sirkuksen ja musiikin sisällöissä. Koulutus kehittää esiintymistaitoa, puheilmaisua, vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, itseluottamusta ja elämänhallintaa. Koulutus vahvistaa valmiuksia ohjaus-, opetus- ja kasvatusalalle aikoville ja toimivat myös täydennyskoulutuksena jo ohjausalalla toimiville.

Liikunnanohjauksen peruskurssin opintomaksu on 125 € / viikko (ilman päivällistä ja asumista 108 € / viikko). Kulttuuriohjauksen linja kustantaa 98 € / viikko (ilman päivällistä ja asumista 81€ / viikko).  Hinnat sisältävät opetuksen sekä materiaalit, majoituksen ja ruokailut arkisin. Opintomaksun voi maksaa erissä.

Haku linjoille päättyy 12.8.2014. Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake täällä.

Lisätiedot:

www.paukkula.fi

 
 
Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.