Haku ICYE-vapaaehtoistyöhön käynnissä

10.07.2015

Hae 1.9.2015 mennessä vuoden 2016 alussa alkavalle vapaaehtoistyöjaksolle! Paikkoja on auki seuraaviin maihin:

  • 6 kk: Indonesia, Japani, Uusi-Seelanti
  • 6 tai 12 kk: Bolivia, Ghana, Intia, Meksiko, Uganda

International Cultural Youth Exchange (ICYE) -ohjelmassa vapaaehtoistyötä on tarjolla etenkin lasten ja nuorten parissa, esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa ja katulasten tukikeskuksissa. Tehtävät tarjoavat vapaaehtoisille hyvän kanavan tutustua kohdemaan kulttuuriin sekä harjoitella kieltä. Vapaaehtoisia vastaanotetaan myös mm. ihmisoikeusjärjestöihin sekä ympäristöalalle.

Tutustu eri kohdemaissa oleviin vapaaehtoisprojekteihin ICYE:n sivulla: http://www.icye.org/volunteerwithicye/longterm/?projectdb[view]=project

Jaksot tähtäävät kulttuurienväliseen oppimiseen. Koulutus- tai ammatillista taustaa ei edellytetä, mutta vapaaehtoisen on tärkeä olla kiinnostunut oppimaan paikallista kieltä ja tutustumaan paikallisiin oloihin sekä jakamaan omaa kulttuuritaustaansa. Vapaaehtoiset majoittuvat paikallisessa isäntäperheessä tai vapaaehtoistyöpaikkansa yhteydessä. 

Toimita hakemuksesi Maailmanvaihtoon 1.9.2015 mennessä. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen maailmanvaihto(at)maailmanvaihto.fi tai postitse osoitteeseen Maailmanvaihto ry, Oikokatu 3, 00170 Helsinki.

Ohjelmatiedot, hinnat ja hakuohjeet: http://maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/ICYE-haku

Vapaaehtoisten blogeja: http://maailmanvaihto.fi/blogit

Maailmanvaihdon Facebook-sivu: http://www.facebook.com/maailmanvaihto

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.