Hae Suomen nuorisoedustajaksi NORDBUKiin

26.09.2014

Kiinnostaako sinua pohjoismainen yhteistyö? Haluatko vaikuttaa Pohjoismaiden ministerineuvoston työhön? Hae Suomen nuorisoedustajaksi Pohjoismaiden ministerineuvoston lapsi- ja nuorisokysymysten neuvoa-antavaan komiteaan (NORDBUK) vuosille 2015–2017!

Tehtävässä pääsee vaikuttamaan pohjoismaiseen lapsi- ja nuorisopolitiikkaan ja edistämään nuorten hyvinvointia pohjolassa. Nuorisoedustaja on mukana myös Allianssin kansainvälisen politiikan jaostossa ja saa sieltä tukea tehtäväänsä. Nuorisoedustajan tulee olla nuori (alle 29v.), ruotsinkielentaitoinen ja yhteistyökykyinen. Edustajalle katsotaan eduksi nuorisojärjestökokemus sekä kokemus pohjoismaisesta yhteistyöstä.

NORDBUK on Pohjoismaiden ministerineuvoston komitea, joka valvoo nuorten ja lasten etua poikkitieteellisesti. NORDBUK myöntää vuosittain projekti- ja järjestötukea pohjoismaista yhteistyötä edistäville lapsi- ja nuorisojärjestöille ja ryhmille.

Viranomaisedustajien lisäksi NORDBUK:ssa kokoontuvat kaikkien Pohjoismaiden nuorisokomiteoiden nimeämät nuorisoedustajat sekä Färsaarten, Grönlannin ja Ahvenmaan edustajat. NORDBUK pitää noin kaksi kokousta vuodessa, yleensä Kööpenhaminassa.

Hakemukset nuorisoedustajaksi tulee lähettää Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssille osoitteeseen kv@alli.fi viimeistään 5.10. mennessä. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa kiinnostuksesi tehtävään sekä liitä mukaan CV:si.

Lisätietoja:
Asiantuntija Henni Axelin, henni.axelin@alli.fi, puh: 040-9004881
Lisätietoa NORDBUK:sta: www.norden.org/nordbuk

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.