Hae mukaan nuorisotapahtumaan Strasbourgiin

27.11.2015

Allianssi etsii kahtakymmentä 18-30-vuotiasta nuorta mukaan vuoden suurimpaan eurooppalaiseen nuorisotapahtumaan Strasbourgissa. EYE 2016 on eturivin mahdollisuus päästä tutustumaan Euroopan parlamenttiin, keskustelemaan päivän polttavista kysymyksistä ja pitämään hauskaa muiden eurooppalaisten nuorten kanssa. 

Suuren suosion saavuttaneen European Youth Event 2014:n jalanjäljissä kulkeva EYE 2016 on Euroopan parlamentin ja Euroopan Nuorisofoorumin yhdessä järjestämä poliittinen nuorisofestivaali, joka pidetään 20.-21.5.2016 Strasbourgissa Ranskassa. 

Kaksipäiväiseen tapahtumaan on tulossa tuhansia nuoria ympäri Eurooppaa ideoimaan parempaa tulevaisuutta, haastamaan Euroopan päättäjiä sekä pitämään hauskaa erilaisten kulttuurielämysten parissa. Ohjelmassa on luvassa mm. tapaamisia poliitikkojen kanssa, paneeleja ja seminaarikeskusteluja, konsertteja, kulttuuritempauksia, pelejä ja erilaisia työpajoja. Tapahtuman teemoja ovat tänä vuonna mm. kestävä kehitys, nuorisotyöttömyys, rauhanomaiset yhteiskunnat ja nuorten poliittinen osallistuminen. 

Allianssi toimii European Youth Eventissä yhtenä järjestäjäkumppaneista sekä ryhmänjohtajana. Allianssin ryhmään mahtuu 20 nuorta, jotka pääsevät osallistumaan EYE-2016 ohjelmaan sekä saavat Allianssilta ja Euroopan parlamentilta rahallista tukea matka- ja majoituskuluihin. Osallistujat sitoutuvat osallistumaan Allianssin ohjelman suunnitteluun ja toteutukseen sekä osallistumaan European Youth Eventiin koko sen keston ajaksi. Osallistujilta toivomme mielenkiintoa vaikuttamiseen, innostunutta ja reipasta asennetta, kansainvälistä kokemusta, englannin kielen taitoa sekä sosiaalisia taitoja toimia ryhmässä. 

Euroopan parlamentti tukee osanottajien matka-, majoitus- ja ruokakuluja noin 300 eurolla. Allianssi tukee mahdollisesti ryhmän jäseniä ylimenevän osan suhteen, mutta lähtijöiden tulisi varautua tilanteesta ja omista matkakuluista riippuen kustantamaan noin 50-200 euroa itsenäisesti. Allianssi hoitaa majoitusjärjestelyt, ryhmän yhteisten ohjelmien koordinoinnin ja auttaa tarvittaessa muissa järjestelyissä. Allianssista on myös koko tapahtuman ajan työntekijä paikalla Strasbourgissa. 

Mukaan Allianssin ryhmään European Youth Eventiin voi hakea täyttämällä 8.12. mennessä sähköisen hakulomakkeen osoitteessa 
https://www.lyyti.fi/group/European_Youth_Event_2016_8224 

Lisätietoja tapahtumasta http://www.europarl.europa.eu/european-youth-event/en/home/home.html tai Venla Kokko, puh. 044 4165289, venla.kokko(at)alli.fi

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.