Hae Ei vihapuheelle -aktivistiksi

03.01.2014

Tule mukaan toimimaan sananvapauden ja ihmisoikeuksien puolesta. Ei vihapuheelle -liikkeen päämääränä on kitkeä vihapuhetta rasismin ja syrjinnän vastaisen työn keinoin. Vapaaehtoiset nuoret aktivistit ovat liikkeen tärkeimpiä toimijoita.

Haemme nyt lisää ihmisoikeuksista kiinnostuneita nuoria mukaan Ei vihapuheelle -liikkeen toimintaan. Tulevien aktivistien koulutus järjestetään 22.–23.2.2014 Tampereella. Koulutuksessa perehdytään vihapuheeseen sekä rasismin- ja syrjinnänvastaiseen vaikuttamistyöhön. Osallistuminen koulutukseen on edellytys aktivistina toimimiselle, joten varmistathan, että voit osallistua koulutukseen koko viikonlopun ajan.

Olethan

  • 18–25-vuotias
  • sitoutunut ihmisoikeuksiin
  • kiinnostunut toimimaan aktivistina koko kampanjan ajan (vuoden 2014 loppuun)
  • aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä

Arvostamme kokemusta verkkoaktivismista, positiivista asennetta ja rohkeutta vaikuttaa. Koulutus on maksuton; korvaamme myös matka-, majoitus- ja ruokakulut.

Liikkeessä on tällä hetkellä mukana noin 30 aktivistia, jotka toimivat viidessä, seuraaviin teemoihin keskittävässä ryhmässä: sosiaalinen media, tapahtumat, alueellinen vaikuttaminen, pelaajayhteistyö ja materiaalintuotanto. Tapaat osan aktivisteista helmikuun koulutuksessa.

Lisätietoja: Kampanjakoordinaattori Satu Valtere, satu.valtere(at)plan.fi
 
Tee hakemuksesi 21.1.2014 mennessä osoitteessa http://eivihapuheelle.fi/aktivistiksi/. Ilmoitamme valinnoista 24.1.2014 mennessä.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.