Ensi vuoden alussa ICYE-vapaaehtoistyöhön Eurooppaa etäämmälle? Hae 1.9.2014 mennessä!

11.08.2014

Haluaisitko lähteä ensi vuoden alussa Aasiaan, Afrikkaan tai Latinalaiseen Amerikkaan? Hae nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdon kautta International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan!    

Ohjelmassa on paikkoja seuraaviin maihin: Argentiina (6 kk), Bolivia (6 kk), Etelä-Afrikka (6 tai 12 kk), Ghana (6 kk), Honduras (6 tai 12 kk), Indonesia (6kk), Intia (6 kk), Kenia (6 kk), Meksiko (6 kk) Nigeria (6 tai 12 kk), Taiwan (6 kk) ja Tansania (6 kk). Boliviassa, Ghanassa, Meksikossa ja Tansaniassa myös vuoden jakso saattaa olla mahdollinen.  Osallistujat työskentelevät ulkomailla etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialan työpaikoissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa, katulasten tukikeskuksissa ja orpokodeissa.

Vapaaehtoiset majoittuvat paikallisessa isäntäperheessä tai vapaaehtoistyöpaikkansa yhteydessä.  Jaksot ovat 18–30-vuotiaille suunnattuja.  Haku on käynnissä 1.9.2014 saakka. Osallistujilta edellytetään motivoituneisuutta kansainväliseen vapaaehtoistyöhön sekä käytännön englannin kielen taitoa. Argentiinaan hakevilta toivotaan espanjan kielen taitoa.

Ohjelmatiedot, hinnat ja hakuohjeet:
www.maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/ICYE-alkuvuoden-lahdot

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.