Digipelirajaton (DPR) Ctrl-keskusteluryhmä on alkamassa Discordissa!

17.09.2021

Ctrl-ryhmässä 10 viikon aikana keskustellaan ja etsitään keinoja hallita ja vähentää omaa digipelaamista itse asetetun tavoitteen mukaisesti. 
Discordissa alkavaan ryhmään ovat tervetulleita nuoret aikuiset kaikkialta Suomesta. Ensimmäisen kerran tavataan Discordissa maanantaina 27.9. klo 16-18.  Ryhmä kokoontuu maanantaisin 27.9.-29.11.2021

Ctrl-ryhmä voi auttaa nuorta aikuista miettimään oman digipelaamisensa syitä ja merkityksiä sekä asettamaan tavoitteita oman pelaamisen hallintaan liittyen. Ctrl-ryhmässä tarkastellaan digipelaamiseen ja digipeliriippuvuuden vaikutuksia omassa arjessa. Ryhmäkerroittain vaihtuvien teemojen kautta pyritään tunnistamaan omaan pelaamiseen liittyviä ongelmakohtia sekä harjoittelemaan keinoja niiden ratkaisemiseen. Ryhmän aikana yritetään löytää jokaiselle sellainen tapa pelata, joka ei häiritse arkea tai aiheuta ongelmia itselle tärkeissä asioissa, ja lopuksi muodostetaan konkreettinen suunnitelma pelaamisen hallitsemiseksi.

Maksutonta ryhmää ohjaavat yhdessä Digipelirajaton-työntekijä sekä vapaaehtoinen vertaisvalmentaja, jolla on oma kokemus ongelmallisesta digipelaamisesta. Jokaisella viikolla käsitellään yhtä ongelmalliseen pelaamiseen liittyvää teemaa yhdessä keskustellen ja tehtäviä tehden.

Ryhmässä saa tukea toisilta pelaamistaan tarkastelevilta ja vinkkejä pelaamisen hallitsemiseksi. DPR Ctrl Discord on suunniteltu paljon pelaaville nuorille aikuisille, joille on merkityksellistä saada hallinnan tunnetta omaan pelaamiseen. DPR Ctrl Discord kokoontuu 2 tuntia viikossa, 10 viikon ajan. Ryhmää vetää Digipelirajat’on-työntekijä, jolla on itsellään kokemusta liiallisesta pelaamisesta.   

Ryhmä on maksuton ja suunnattu ensisijaisesti 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille kaikkialla Suomessa. 

Voisiko DPR Ctrl Discord olla juuri sinun ryhmäsi? Mukaan ryhmään voi ilmoittautua tällä lomakkeella.   

Linkin kautta lisää tietoa Ctrl-ryhmästä.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.