Autismiliiton neuvontapalvelutiimi mukana Kysyttävää-palstan vastaajajoukossa

23.04.2021

Autismiliiton neuvontapalvelu liittyi mukaan Kysyttävää-palstan vastaajajoukkoon vastaamaan kaikenlaisiin autismia koskeviin kysymyksiin. 

Kysyttävää-palstalla voit kysyä mitä tahansa sinua askarruttavaa asiaa. Tarjoamme sinulle tietoa ja neuvontaa kaikissa elämän haasteissa ja tilanteissa. Mieltä painavien asioiden kanssa ei tarvitse eikä kannata jäädä yksin. Kysy rohkeasti just sitä, mikä sinua mietityttää. 

Tästä pääset selaamaan muiden nuorten kysymyksiä, kommentoimaan niitä sekä kirjoittamaan oman kysymyksesi Kysyttävää-palstalle.

Mikä autismi?

Autismikirjon häiriö on aivojen neurobiologinen kehityshäiriö. Se vaikuttaa siihen, miten ihminen viestii ja on vuorovaikutuksessa muiden kanssa, sekä siihen, miten hän aistii ja kokee ympäröivän maailman. Autismikirjon oireyhtymä ilmenee jokaisella hyvin yksilöllisesti. Myös sen aiheuttamat toimintarajoitteet ovat yksilöllisiä ja vaihtelevia. Suomessa arvioidaan olevan noin 55 000 autismikirjon ihmistä. (Lähde: Autismiliiton verkkosivut). 

Mikä Autismiliitto?

Autismiliitto on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö.

Autismiliitto edistää autismikirjon ihmisten ja heidän läheistensä yhdenvertaisuuden, vaikutusmahdollisuuksien ja hyvän elämän toteutumista. Lue lisää Autismiliiton sivuilta

 

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.