Amnestyn Nordic Youth Conference -haku alkaa

20.03.2015

Nordic Youth Conference on vuosittainen tapahtuma n. 50 nuorisoaktiiville Suomesta (10 osallistujaa), Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Islannista ja Färsaarilta. Ohjelmassa on työpajoja, esitelmiä sekä yhdessä suunniteltu ja toteutettu julkinen kampanjatapahtuma Tukholman keskustassa. Konferenssi on hieno mahdollisuus tavata nuoria aktivisteja muista Amnesty-osastoista ja jakaa kokemuksia ja ideoita näiden kanssa. Tilaisuudessa käytettävä kieli on englanti.

Tämän vuoden konferenssin aihe on Amnestyn kidutuksenvastainen kampanja Stop Torture (https://www.amnesty.fi/tyomme/teemat/kidutus/).

Jos olet 16-25-vuotias ja toimit aktiivisesti Amnestyn ryhmässä, koordinaatiossa tai muuten vapaaehtoisena, olet tervetullut osallistumaan kansainväliseen tapaamiseen. Osallistuminen voi olla myös alku aktiiviselle toiminnallesi Amnestyssa. Lue lisää toimintamahdollisuuksista täältä: https://www.amnesty.fi/osallistu/vapaaehtoiseksi/

Amnesty kustantaa kaikille osallistujille matkat Ruotsiin, majoituksen ja ruokailut tapaamisen aikana. Osallistuja maksaa itse ainoastaan 50€ ilmoittautumismaksun.

Hae nyt osoitteessa https://www.amnesty.fi/tapahtumat/nyc2015/ Hakuaika päättyy 30.4.2015. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella, ja toiminta Amnestyn paikallisryhmässä tai verkostossa katsotaan eduksi.

Lisätietoa: Maria Talvela, maria.talvela(at)amnesty.fi

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.