15-25-vuotias nuori, vastaa kyselyyn!

04.11.2015

Oletko 15–25-vuotias nuori ja sinulla on kokemusta sextingistä edes pintaraapaisun verran? Tässä tutkimuksessa sextingillä tarkoitetaan esimerkiksi seksuaalissävytteisiä viestejä, kuvia tai videoita.

Vastaamalla kyselyyn, osallistut Lapin yliopistossa tehtävään mediakasvatuksen Pro gradu -tutkielmaan. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Tutkimuksessa halutaan selvittää, millaisia kokemuksia 15–25-vuotiailla nuorilla on sextingistä.

Tutkimustulokset julkaistaan keväällä 2016 valmistuvassa Pro gradu-tutkielmassa. Tutkielma julkaistaan myös verkossa. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja vastaajan henkilöllisyys ei paljastu missään vaiheessa. Kyselyn vastaukset tuhotaan tutkimuksen valmistuttua.
Jos olet 15–25-vuotias nuori, sinulla on mahdollisuus kertoa omin sanoin sextingistä ja siihen liittyvistä kokemuksista sekä tunteista. Tutkimuksella tahdotaan antaa ääni nuorille, joilla on henkilökohtaista kokemusta aiheesta. Jättämällä yhteystietosi kyselyn loppuun, osallistut leffalippupakettien arvontaan.

Linkki kyselyyn: http://bit.ly/1XP7oew

Kiitos vastauksestasi ja mukavaa loppuvuotta!

Ystävällisin terveisin
Susanna Korkala (sukorkal@ulapland.fi)
Jutta Virta (jvirta@ulapland.fi)
Lapin yliopisto

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.