Tiedon Takana - Nuorten elämä

Nuortenelämä.fi-verkkopalvelun tuottaa Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Nuortenelämä.fi on verkkopalvelu Suomessa asuville nuorille.

Palvelu tarjoaa sinulle opastusta ja ohjausta elämäsi eri tilanteissa. Nuortenelämä.fi ohjaa sinut myös oman kotipaikkakuntasi lähipalveluiden luo, jotka neuvovat vielä tarkemmin elämän haastavissa tilanteissa.

Ehdota palveluun lisättäviä sisältöjä ja anna palautetta: www.nuortenelama.fi/yhteydenotto.

Palvelun linkit

Mikäli havaitset toimimattomia, virheellisiä tai vanhentuneita linkkejä, ilmoitathan siitä meille yhteydenottolomakkeen kautta: www.nuortenelama.fi/yhteydenotto.

Myös uusia linkkejä voi ilmoittaa lomakkeen kautta. Linkkien lisääminen harkitaan ylläpidossa nuorten tieto- ja neuvontatyön periaatteiden sekä palvelun kohderyhmän mukaisesti.

Palveluiden yhteystiedot

Mikäli palvelun järjestäjänä havaitsette palveluidenne yhteystiedoissa virheitä tai haluatte muuttaa tietoja, voitte ilmoittaa muutoksista verkkolomakkeella osoitteessa

www.koordinaatti.fi/palveluiden-yhteystietolomake.

Yhteystiedot

Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
PL 17
90015 Oulun kaupunki

Käyntiosoite: Taka-Lyötyn katu 4, 4.krs, 90140 Oulu

nutikoordinaatio(at)ouka.fi
Ota yhteyttä tai anna palautetta

Henkilökunnan yhteystiedot


Elävää elämää

Ensiapua elämän haastetilanteisiin löydät Elävästä elämästä. 12 eri tietoaluetta johdattelevat sinut tiedon lähteille. Tietoalueet antavat sinulle perustietoa aiheista ja ohjaavat sinut eri asiantuntijapalveluiden pariin. Ihmiset & osoitteet johdattaa sinut paikallisten ja alueellisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden pariin.

Kampanjat

Kampanjoissa esitellään nuorille suunnattuja kampanjoita. Onko teillä käynnissä kampanja, joka kaipaa näkyvyyttä valtakunnallisesti?

Ehdota kampanjaa yhteydenottolomakkeella: www.nuortenelama.fi/yhteydenotto.

Ajankohtaista ja Kalenteri

Ajankohtaista ja Kalenteri kokoavat tietoa nuorille suunnatuista uutisista, kilpailuista, tapahtumista jne.

Palveluun lisättävät ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet voit toimittaa yhteydenottolomakkeen kautta: www.nuortenelama.fi/yhteydenotto.

Koordinaatti pidättää oikeuden muotoilla tai olla julkaisematta lähetettyjä tapahtumia kalenterissa tai uutisia Ajankohtaisissa.