Kysyttävää

Kysyttävää-palstalla nuorten kysymyksiin vastaavat nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaiset sekä eri alojen asiantuntijat. Kysymyksiin vastataan viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykset ja vastaukset näkyvät palstalla. 

Palstan periaatteena on käyttäjien kunnioittaminen sekä ystävällinen ilmapiiri. Toisia loukkaavat, epäasialliset ja palstalle sopimattomat viestit poistetaan ylläpidon toimesta. Jokainen vastaa omasta viestistään, toisena henkilönä ei saa esiintyä. Omia tai muiden henkilöiden tietoja, kuten sähköpostia, puhelinnumeroa tai osoitetta ei saa julkaista.

Kun esität kysymyksen alla olevalla lomakkeella, anna nimimerkki ja otsikko sekä valitse ikäryhmä, sukupuoli, paikkakunta ja aihealue (pakolliset kentät merkitty *). Paikkakunta ja sukupuoli näkyvät ainoastaan ylläpidolle. Voit merkitä kysymyksen myös yksityiseksi.

Kysyttävää-palstalle tulevat kysymykset tarkistetaan ylläpidon toimesta ja julkaistaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Palvelusta vastaa Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus.

(Näkyy ainoastaan ylläpidolle)
Yksityinen kysymys näkyy ainoastaan sivuston ylläpitäjille ja vastaus lähetetään valitsemaasi sähköpostiin.
  • Chat