Tee se itse ja säästä rahaa!

“Milloin sinä säästit rahaa tekemällä jotain itse? Osallistu nuorille suunnattuun kuvakilpailuun Facebookissa ja Instagramissa!’
31.10.2016

Tee se itse ja säästä rahaa! Milloin sinä säästit rahaa tekemällä jotain itse? Kerro paras vinkkisi osallistumalla kuvakilpailuun Instagramissa tai Facebookissa.

Näin osallistut: 

1. Ota kuva jostakin sellaisesta asiasta, jonka olisit voinut ostaa valmiina, mutta päätitkin sen sijaan tehdä itse. 
2. Postaa kuva Nuortenelämä.fi Facebook-sivulle tai Instagramiin tunnisteilla #nuortenelämä ja #teeseitse.

Kilpailu päättyy 11.11.2016. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 20 kpl tuotepaketteja. Paketti sisältää Nuortenelämä.fi-pipon, selviytymispakkauksen festareille sekä power bank -virtalähteen. Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Pidätämme oikeuden käyttää kilpailuun osallistuvia kuvia Nuortenelämä.fi:ssä tai sen eri some-kanavissa myös kilpailun jälkeen. Kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia. Muita loukkaavat tai epäasialliset kuvat poistetaan.

Facebook tai Instagram eivät ole osallisena kilpailussa.

Kilpailun järjestää Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti. Koordinaatti on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka toiminnan rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Koordinaatti on osa Oulun kaupunkiorganisaatiota. Nuortenelämä.fi on Koordinaatin tuottama ja ylläpitämä valtakunnallinen nuorten tieto- ja neuvontapalvelu verkossa. Nuortenelämä.fi:stä kaikki Suomessa asuvat nuoret voivat etsiä tietoa ja vastauksia elämän tärkeisiin kysymyksiin.

Järjestäjän yhteystiedot:
Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
nutikoordinaatio(at)ouka.fi
www.koordinaatti.fi/yhteystiedot